Amazon Nederland Deals

Amazon Nederland in Nederland

Er zijn hardnekkige geruchten dat hét grootste warenhuis van de wereld, Amazon Nederland, een filliaal in Nederland gaat beginnen.

Gratis Verzending en Geen Bezorgkosten

bericht krant

bericht krant

 

Projectontwikkelaars hoeven niet blij te zijn want het gaat om de webwinkel Amazon.

 

Amazon is in de VS en in Engeland en Duitsland de grootste verkoper van online artikelen.

 

 

Klik Hier voor de Laagste Prijzen in De Nederlandse Webwinkel nozamA Nederland

Concurrentie

Voor marktleiders BOL.com en de Wehkamp komt er dus geduchte concurrentie aan. Want het assortiment van Amazon is velen malen groter. Toch verwachten kenners niet dat dit meteen het einde van BOL.com betekent. Het is Ebay ook niet gelukt om Marktplaats over te nemen. Als het gaat om aankopen stappen we blijkbaar niet zomaar over.

Waar is Amazon ontstaan

bezorgkosten

bezorgkosten

We gaan even terug in de tijd. Amazon is opgericht in 1995 in Amerika en is een van de weinige grote online bedrijven dat de internet oorlog overleefde. Sindsdien beheerst het de online winkelmarkt in veel grote landen. En straks is er dus ook een eigen website voor de Nederlandse markt.

Omzet van Amazon

Amazon.com, met vorig jaar $34,2 miljard omzet, polst vanuit Europese vestigingen of er behoefte is aan een nederlandse variant. Het concern tuigt een eigen marketingafdeling op, die de toegang tot de Amazon Nederland  biedt. De levering gebeurt volgens bronnen in eerste instantie niet vanuit nieuwe verdeelcentra in Nederland maar in Duitsland.
Klik Hier voor de Laagste Prijzen in Amazon.DE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *